مد پوشاک ایران

مقایسه برند های ایرانی و خارجی

مد پوشاک ایران

مقایسه برند های ایرانی و خارجی

مقایسه برند های , هاکوپیان‌ , ماکسیم , بادی سپینر , ایکات , ایران نخ‌باف , نیکو تن‌پوش , تن‌درست...

بایگانی

۳ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است

۱۳
مهر

در این شوی مد، مدلهای لباسهایی از تونیک های بلند گرفته تا پیراهن های گلدار، لباسهای فاخر با زمینه  های رنگارنگ و مانتوهای تیره را به نمایش می گذارند که تمامی این لباسها طوری برش خورده اند که قسمتهای برجسته بدن را بپوشانند. برای جذاب تر کردن مدل ها از انواع سربندها، روسری و شینیونهای رسمی مخصوص مدلهای بی حجاب استفاده شده است.


هفته مد بین المللی اسلامی
هفته مد بین المللی اسلامی در استانبول برگزار شد. رنگهای بهاری، پارچه های خنک، یقه ها و لباسهای بلند بخشی از هفته مد بین المللی استانبول است که از روز جمعه آغار به کار کرده است.

ترکیه به دنبال این است که به عنوان مرکز خلاقیت در تولید لباسهای اسلامی در جهان شناخته شده بعنوان پلی میان بازارهای اروپایی و آسیایی شد. کریم تور TureKerim مدیر اجرایی آژانس مد و فشن مدانیزا می گوید "خانمهای مسلمان دوست دارند در عین شیک بودن قوانین دینی خود را نیز رعایت کنند".

صنعت فشن لباسهای اسلامی نوید بازار بزرگ و روبه رشدی را به تولیدکنندگان این صنعت می دهد طبق آمارها تا سال 2020 رشد این صنعت به 327 میلیارد دلار خواهد رسید.

در این شوی مد، مدلهای لباسهایی از تونیک های بلند گرفته تا پیراهن های گلدار، لباسهای فاخر با زمینه  های رنگارنگ و مانتوهای تیره را به نمایش می گذارند که تمامی این لباسها طوری برش خورده اند که قسمتهای برجسته بدن را بپوشانند. برای جذاب تر کردن مدل ها از انواع سربندها، روسری و شینیونهای رسمی مخصوص مدلهای بی حجاب استفاده شده است.

مراسم دو روزه هفته مد استانبول از روز جمعه شروع شده و مدلها لباسهای خنک و بهاری و روسری های رنگارنگ خود را به نمایش می گذارند.

علاقمندان مد در حال عکس گرفتن از مدلها در هفته مد اسلامی استانبول هستند که از روز جمعه 13 می 2016 آغاز شده است.

مدلها و طراحهای سراسر دنیا برای نمایش لباس و پوششهای اسلامی در هفته مد استانبول گرد هم آمده اند.

مدلها در حال آماده شدن برای کت والک هفته مد اسلامی استانبول هستند.



هفته مد بین المللی اسلامی

  • بهنام بهارلو
۰۱
مهر

در غفلت رسانه ملی، یک شبکه ماهواره ای با حمایت از برندهای ایرانی و تشویق مردم به خرید آنها توجهات را به خود جلب کرده است. 

اگر امروز تبلیغ کالای ایرانی از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مبالغ هنگفتی را بر دوش صاحبان برند و تولیدکنندگان می‌گذارد، جای تعجب ندارد که شبکه جم دایه عزیزتر از مادر شود و به شکل رایگان به تبلیغ برندهای ایرانی اقدام کند.

این پرسش که چرا این شبکه که در راستای معرفی و تبلیغ برندهای ایرانی پا را از پخش تیزر فراتر گذاشته و با ساخت برنامه‌ "برند برتر" به شکل مستقیم خرید کالای با کیفیت ایرانی از صنعتگر و تولیدکننده ایرانی در راستای حمایت از اقتصاد کشورمان را تبلیغ می‌کند، به جای خود محفوظ است اما پرسش بزرگ تر عدم توجه شایسته رسانه ملی از تولیدات داخلی  است. 

به طور مثال :این روزها شاهد برپایی چهارمین نمایشگاه بین‌المللی پوشاک ایران هستیم و هیچکدام از رسانه‌های تصویری و صوتی بجز بخش‌های خبری کوچکترین اشاره‌ای به این رویداد بزرگ فرهنگی، هنری و صنعتی نداشته و از طرفی دیگر روز به روز بر حجم واردات قاچاق پوشاک و معضلات مرتبط با آن افزوده می‌شود.

به گمانم طرح این پرسش که جرا شبکه جم چنین حرکتی را آغاز کرده بیشتر در واژگان دلواپسانه قابل طرح است و کمی تا قسمتی حتی نشانی اشتباه دادن است، پیش از آن این پرسش را باید طرح و پاسخ گفت که  رسانه ما چه ضرری را متحمل می‌شود اگر مشوق مردم در مصرف تولیدات داخلی و برندهای ایرانی باشد تا هم از حامیان صنعت ملی باشد و هم با افزایش میزان اشتغال به چرخش هر چه بهتر چرخه صنعت و اقتصاد ایران کمک کند؟ 

در روزهای پیش رو نظر کارشناسان حوزه مد و لباس کشور را در این باره جویا می‌شویم که اگر رسانه ملی مانند شبکه جم برای برندهای پوشاک ایرانی به شکل رایگان و در قابی حرفه‌ای‌تر و اقناعی تبلیغات کند چه قدر به بازار مصرف این محصولات داخلی کمک خواهد شد؟ 

  • بهنام بهارلو
۰۱
مهر

مد را باید سبک‌های خاصی دانست که توسط گروه‌های خاصی از افراد پذیرفته شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. مد، بیان کیستی و چیستی و آن چیزی است که فرد دوست دارد در مورد خود و ارتباطش با جامعه انتقال دهد. مد نیاز به پذیرش، اقبال و انتخاب دارد و در پذیرش مد هم باید به سطحی از سلیقه اعتنا کرد. مدهای کلاسیک اصالت بیشتری دارند و کمتر تغییر می‌کنند، از سوی دیگر مدهای کم‌دوام و زودگذری وجود دارند که بیشتر در میان سنین پایین رایج می‌شوند.

برای جامعه‌شناسی و حوزه فرهنگ، مد بخشی از فرهنگ عامه‌پسند و یک فرهنگ اجتماعی است که با آن می‌توان جامعه، ارزش‌ها و تغییرات آن را بررسی کرد. علاوه بر این، مد قدرت هنجارسازی دارد و با خودش جاذبه‌ای ایجاد می‌کند که میل به هم‌شکل‌شدن را به وجود می‌آورد، پس می‌توان از مد برای ایجاد نظم در جامعه استفاده کرد. در ایران، گرایش به مد از جنس توده‌وار و انبوه است و کمتر نخبه‌گرا است و بخش عمده این مسأله را باید در قدرت جاذبه مد جست‌وجو کرد. مد جزیی از حیات اجتماعی است که منطق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی پشت آن است. در علوم اجتماعی گفته می‌شود نظم، تغییر و امنیت، جامعه را می‌سازد، و در مد همه اینها به صورت هم‌زمان نمایش داده می‌شود. کسانی که در مد نقش دارند شامل رهبران و طراحی‌کنندگان مد، نوآوران، انگیزش‌دهندگان، پیروان و قربانیان مد هستند. باید توجه داشت که مد محدود به لباس نیست و در امور مختلفی مانند آرایش، غذاخوردن، رژیم، تناسبات، جراحی پلاستیک و... هم وجود دارد. در واقع مد منبعی برای لذت و تقویت فانتزی‌ها برای جوانان و نوجوانانی است که هویت‌یابی برایشان مهم است. مصرف مد امکان ساختن هویت‌های مختلف در فضاهای مختلف را فراهم می‌کند. در بخش فردی به افراد قدرت می‌دهد و در بخش اجتماعی، خیلی از جوامع برای قدرت انضباطی از آن استفاده می‌کنند.

در وجه روانشناسی، مد وسیله‌ای برای نشان‌دادن پایگاه اجتماعی، شغل، اعتمادبه‌نفس، ارزش‌های دینی، هوش و... است. در وجه اقتصادی، مد به عنوان یک کالای ضامن بقای سرمایه‌داری شناخته می‌شود. در وجه جامعه‌شناسی، مد صورتی از انتظام یا کنترل اجتماعی و تعیین سلسله‌مراتب اجتماعی است. در وجه جامعه‌شناسی، مد صورتی از انتظام یا کنترل اجتماعی و تعیین سلسله مراتب اجتماعی است. مکانیسم‌های مختلفی برای پذیرش مد وجود دارد؛ نظریه سنتی مد از رخنه به پایین حکایت دارد، یعنی ابتدا طبقات بالای جامعه مد جدید را می‌پذیرند و این مد طبقه به طبقه پایین می‌آید تا جامعه اشباع‌شده و آن را حذف کند. نظریه دوم از پذیرش معکوس و رخنه به بالا حکایت دارد، به این معنی که گاهی طراحان به آنچه مورد استفاده توده مردم است توجه می‌کنند و فرهنگ عامه‌پسند را بر اثر رواج در رسانه‌ها به طبقات بالاتر نفوذ می‌کند. سومین نظریه در مورد اشاعه انبوه و رخنه از اطراف است که مد در یک خط افقی بین گروه‌های مختلف پخش می‌شود.

  • بهنام بهارلو